Новини

Повернутись до всіх новин

15 жовтня Тернопіль вийшов на...

15 жовтня Тернопіль вийшов на Всеукраїнський марш за права тварин!

15.10.2017

Сьогодні Тернополь разом з 16 іншими містами України вийшов на марш за права тварин. Ініціатором Всеукраїнської акції стала українська організація Uanimals, організатором в Тернополі виступив наш центр допомоги безпритульним тваринам "Вірні Друзі"

Рішення долучитись до акції було прийняте всього лиш за три дні до її проведення, а тому часу на агітацію, поширення інформації серед місцевого населення майже не було. Але попри те, на марш вийшло понад півсотні небайдужих людей!

Мета акції - донести до влади вимогу здійснити невідкладні кроки в боротьбі з жорстоким поводженням щодо тварин. Впродовж маршу, активісти з 17 міст України збирали підписи громадян під Універсалом гуманного ставлення до тварин. Універсал визначає ряд цілей, які ставлять перед собою зоозахисники до 2025-го року.

На основі універсалу юристи готують резолюцію до Верховної Ради, а також звернення до профільних міністерств по окремим питанням. 

У Тернополі акція такого масштабу відбувалась вперше, і ми неймовірно вдячні кожному учаснику, що не пошкодував часу та зусиль у недільний день і вийшов з нами на підтримку братів наших менших. Така підтримка додає неабиякого оптимізму та натхення у нашій справі.
Стало зрозуміло, що Тернопіль може стати на захист беззахисних!