Новини

Повернутись до всіх новин

Тернопіль вийшов на Всеукраїнський марш...

Тернопіль вийшов на Всеукраїнський марш за права тварин та зробив крок гуманності!

04.10.2018

You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one... wink


У неділю, 30 вересня, у Тернополі було дуже тепло, не лише через сонечко, що осяяло наше місто, але і через добрі серця і посмішки учасників мирного Маршу за права тварин у Тернополі - 2018, котрі зробили крок гуманності та стали голосом тварин, які не можуть себе захистити перед лицем жорстокості! 

Для чого тернополяни вийшли на марш?
Учасники 20 міст України, де пройшла Всеукраїнська акція, підписали Універсал гуманного ставлення до тварин із 8 вимогами зоозахисту (детальніше на сторінці події), котрі зоозахисний рух UAnimals направить у зверненні до Верховної Ради та кандидатам у президенти. 
Та навіть не це головне, адже по кожній із вимог ведеться також окрема робота. Безмежно цінною є наша з вами згуртованість навколо принципів гуманності і готовність їх популяризувати, публічно заявляти і відстоювати свою позицію, адже лише ті питання та проблеми викликають реакцію влади і позитивні зміни, де громада об'єднується і демонструє нагальність цих змін. Чи можна було уявити такий чисельний марш за права тварин ще декілька років тому?

Віримо, що у Тернополі є багато гуманних і добрих людей, тож закликаємо усіх свідомих людей з добрим серцем долучатись до руху гуманності! 
Бути гуманним несоромно! Як і несоромно з повагою відноситись до живих створінь та природи, частиною якої ми являємось! Соромно цього не робити! 
Тільки тоді можемо називати себе людьми, коли використовуємо свій розум і можливості для допомоги і захисту інших, слабших за себе...

Безмежно тішить та надихає, що людей готових відстоювати права слабших дедалі більше, тому не перестаю захоплюватись усіма чудовими тернополянами, що підтримали акцію. 
Україна - гуманна країна і у неї є майбутнє! 

Декілька фото з події (більше фото на сторінці маршу у фейсбуці)