Новини

Повернутись до всіх новин

Триває збір коштів на створення притулку...

Триває збір коштів на створення притулку в м. Тернополі

11.02.2017

Тернопіль чи не єдине місто на Західній Україні, де нема притулку для тварин. Наш центр допомоги безпритульним тваринам "Вірні друзі" вже близько двох років опікується тваринами. Ми лікуємо, соціалізуємо та прилаштовуємо безпритульних собак та котів. Але наші можливості надто обмежені через відсутність спеціалізованого притулку. Нашою метою є створення притулку європейського рівня з оглядово-маніпуляційним боксом, карантинною зоною та відділенням для стаціонарного лікування. 
Передбачається поступове вилучення тварин з вулиць міста, обробка від паразитів, лікування, вакцинація, соціалізація та прилаштування. Кожен бажаючий матиме змогу прийти і вибрати собі тварину, отримати консультацію ветеринара, кінолога. Ми запрошуєм долучатись людей, яким небайдужа доля безпритульних тварин і хто хотів би долучитись до створення притулку. 

Для збору коштів відкрито нову карточку - 5168 7423 5314 0993 - Ляпандра Костянтин Ігорович (Приват Банк). Гроші з цього рахунку не будуть використовуватись на жодні інші потреби. Стан рахунку висвітлюватиметься регулярно (або на вимогу).

Також ви завжди можете долучитись до створення притулку зробивши благодійний внесок безпосередньо на сайті натиснувши кнопку "Допомогти" у правому верхньому кутку сторінки.