Новини

Повернутись до всіх новин

У ТРЦ "Подоляни" у Тернополі відбувся...

У ТРЦ "Подоляни" у Тернополі відбувся Благодійний котоярмарок "КотоВасія"

26.11.2019

Чудова кото-подія Благодійний котоярмарок "КотоВасія" відбулась у неділю у ТРЦ "Подоляни" у Тернополі!

Це був справжній фестиваль кото-позитиву, в рамках якого відбулись:

  • Художній майстер-клас від талановитої художниці і наставниці Zoryana Olender
  • Виставка пречудово-мурв'явних малюнків дітей СЗОШ І ступеня повного дня з поглибленим вивченням іноземних мов. Кожен бажаючий міг проголосувати за кращий на його/її думку малюнок. Результати голосування та малюнки-переможці незабаром оприлюднить організатор події Faithful Friends - Вірні Друзі.
  • Майстер-клас з валяння іграшок-котиків від креативних майстрів і учасників Дивотворчики" -дитяча студія творчості
  • Майстер-клас з паперопластики від творчих викладачів і студентів Тернопільський кооперативний торговельно-економічний коледж відділення "Дизайн"
  • Продаж чудових натуральних хендмейд товарів від майстрів ручної роботи
  • Виготовлення кото-перстня зі срібла у присутності замовника у виконанні ювелірного майстра Костянтин Ляпандра
  • Благодійний гаражний розпродаж з прикрасами, сувенірами, листівками, наліпками та ін. товарами, виручені кошти з якого підуть на оплату поточних потреб у їжі та лікуванні безпритульних собак і котів під опікою БФ "Вірні Друзі". Результати зібраних коштів незабаром можна буде дізнатись на сторінках фонду Faithful Friends - Вірні Друзі і Вірні Друзі.
  • Роздача актуальних інформаційних матеріалів, серед яких інформація про стерилізацію, важливість допомоги безпритульним тваринам взимку, перевірку авто на наявність котиків, що залазять у корпус погрітись, а також про шкоду і жорстокість хутрового бізнесу.
  • Ну і звісно найголовніше - знайомство з кицями і котиками під опікою БФ "Вірні Друзі", котрі зачекались зустрічі зі своїми єдиними, люблячими і надійними людьми, з якими можна охоче і нямку розділити і світ підкорити. 

Усі, кого зацікавили чотирилапики, мали змогу поспілкуватись з опікунами тварин, заповнити і залишити анкету зі своїми даними для подальшої співбесіди. Про результати через деякий час можна буде дізнатись на згаданих вище сторінках Благодійного Фонду.