Новини

Повернутись до всіх новин

Завершився Благодійний вікенд...

Завершився Благодійний вікенд "КотоВасія". Щиро дякуємо усім хто долучився!

19.06.2018

Завершився благодійний вікенд "КотоВасія", що проходив в рамках міжнародної виставки котів "Цвіт папороті" 16 та 17 червня в ПК "Березіль".

Щиро дякуємо ГО ТОЛК «Селіна» за можливість проведення акції, Liudmyla Sha та Victoria Druzhinina за співучасть в організації та проведенні заходу, талановитим майстрам Тетяна СлівінськаЕко СмакотаOlga Stepanova, Valeria Kamelkova та Юлія Селіванова за витвори мистецтв і співпрацю, талановитій художниці Zoryana Olender за неодноразову допомогу у подібних акціях. Дякуємо усім ЗМІ, що висвітлили нашу пдію, небайдужим людям, що відвідали наш благодійний захід та абсолютно усім, хто так чи інакше долучився до події.

Чимало тернополян долучилось до акції у суботу 16 червня. У неділю ж, відвідувачів було менше зважаючи на погіршення погодніх умов та на ряд інших причин, серед яких ще одна подія великих масштабів міста - Ternopil Half Marathon.

Та незважаючи на все це, протягом двох днів нам вдалось зібрати 5 130 грн. З них 2 000 грн. спрямовано на рахунок створення притулку (згодом підіб'ємо підсумки коштів, що вдалось зібрати на рахунку створення притулку), решту зібраних коштів нажаль довелось розподілити для утримання і лікування поточних підопічних. Кошти розподілили наступним чином:
- закуплено необхідні ветеринарні препарати для наших підопічних - 1000 грн,
- погашено борг за корм підопічним - 1400 грн.,
- витрати на таксі для перевезення столів та інших речей для акції впродовж двох днів - 240 грн,
- залишено на поточні потреби підопічних - 490 грн.

Це далеко не перша і не остання благодійна акція, яку ми проводимо. Слідкуйте за новинами та обов'язково долучайтесь до майбутніх подій. До омріяного притулку для тварин потрібно зібрати ще чималу суму коштів, однак, разом нам під силу абсолютно усе! winkheart

Короткий фотозвіт акції