Новини

Повернутись до всіх новин

Збір підписів під колективним зверненням...

Збір підписів під колективним зверненням на захист кошеня, що стало жертвою жорстокого поводження

01.09.2018

Бракує справедливості? Станьте нею! 
Давним-давно жив собі голос, котрий думав, що нічого невартий і ні на що не впливає. Його кликали долучитись і підтримати добрі справи, та він був переконаним, що це нічого не змінить, його друзі беручи з нього приклад, теж тримали свої голоси при собі, але при цьому не пропускали можливості поскаржитись на несправделивість, адже навколо справді нічого не змінювалось...

Друзі, не тримайте свої голоси при собі, адже Ваші обурення в мережі інтернет нічого не змінять, але Ваш фізичний підпис/голос/присутність заради хороших ініціатив обов'язково запустить цикл важливих змін! 

Необхідно тисячі цеглин аби побудувати будинок. І хоча один голос може здаватись слабким на перший погляд, взяті разом, наші голоси відлунюють голосно і далеко! heart

Отож, просимо залишити свій підпис під колективним зверненням на захист кошеня Сніжинки, котра, нещодавно стала жертвою жоростокого поводження, і котра, як і тисячі інших тварин не має свого голосу! Станьмо голосом гуманності і справедливості! 

Підписати колективне звернення можна у:

  • Кав'ярні "Big Cup Coffee" на Валовій 14 
    чи 
  • Магазині зОряна ВИШИВАНКА на Петлюри 2а з 10 до 19:00 (одразу справа від Сільпо на околиці 2 міської лікарні) 

Захстимо кошеня, а заодно і тисячі тварин по всій Україні, котрі страждають та будуть страждати через непокараність своїх мучителів якщо ми цього не зупинимо! 
Щиро дякуємо!